Bio sam beba kad smo BEŽALI IZ VUKOVARA!

Autor:

Sport

29.01.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliku prašinu digao je Đorđe Ivanović (22) kada je pre nekoliko dana zadužio Partizanov dres. Najbolji igrač jesenjeg dela Superlige odmah je najavio gol Crvenoj zvezdi u derbiju, čime je potpalio navijačke strasti. Novoj crno-beloj devetki ne manjka samopouzdanja. To se videlo i u prvom meču protiv poljskog Gornika na pripremama na Kipru (0:0). Njegova trnovita životna priča, koju je otkrio u razgovoru sa novinarom Srpskog telegrafa na pripremama u Limasolu, daje mu puno pravo na to!

RepublikaFoto: Starsport
Đorđe Ivanović

ZNAO SVOJ PUT

- Izbegli smo iz Vukovara kada sam imao dve godine. Po završetku tog nekog rata 1997. smo se nastanili u Mokrinu, gde mi i danas živi porodica. Tamo je i moj dom, tamo sam prijavljen. Ne znam šta je to bilo u Hrvatskoj, bio sam beba. Nikad nisam previše zapitkivao šta se sve tamo desilo. Možda je i bolje tako. Vukovar mi je rodno mesto, odrastao sam u Mokrinu, a u Partizan došao iz Spartaka. Igrao sam i četvrtu ligu, ali sam i tada znao svoj put, da želim samo u Partizan. Puno verujem u sebe - priča Ivanović.

Đorđe je u Suboticu otišao sa 16 godina i ako mora da uporedi igre u Spartaku sa prvim susretom sa novim drugarima u crno-belom, reći će da je u Partizanu sve brže. Sa saigračima u napadu se brzo uklopio. A kako i ne bi, sa Ognjenom Ožegovićem je cimer, a na Leandra Tavambu je upućen ulogom na terenu. Kaže da je došao da napravi nešto veliko, ali ne krije da mu pogled seže i dalje od Humske.

RepublikaFoto: Starsport
Đorđe Ivanović

NIŠANI "PETICE"

- Došao sam da ostvarim svoje snove. Prvi put sam igrao u formaciji 4-4-2 sa dva špica. Mogu i na drugim pozicijama, šta trener bude tražio. Došao sam da napravim velike stvari. Kad ostavim trag, naravno da bih voleo u Evropu. U neku od "liga petice", ali nemam omiljen klub, nemam idola - iskren je Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading