MAMIĆ: Zvezda ne sme da ima komplekse, vraćaju se gde im je mesto

Autor:

Sport

28.01.2018

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko predstavnika Dinama iz Zagreba, uključujući i bivšeg čelnika tog kluba Zdravka Mamića, pratio je utakmicu Crvene zvezde i Dinama iz Bresta u Beleku.

Zdravko Mamić

Crveno-beli nalaze se u Antaliji gde sprovode zimske pripreme pred prolećni deo sezone.

Zvezda je u prvom meču pobedila litvanski Stumbras sa 3:1, a u drugom je savladala Dinamo Brest.


Prvi čovek Dinama iz Zagreba rekao je da će obavezno doći 13. februara u Beograd kada Zvezda dočekuje CSKA iz Moskve u nokaut fazi Lige Evropa. 

Kako kaže "pripreme Dinama teku u dobrom redu i Antalija je odlično mesto za ovaj period sezone". 


Mamić je za B92.net prokomentarisao i najuspšeniju takmičarsku godinu Crvene zvezde u poslednjih 25 godina.
RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Fudbaleri Crvene zvezde

- Odlična sezona, igraju na "proleće" u Evropi. Zvezda ne bi trebalo da ima komplekse ni od koga jer su bili prvaci Evrope i sveta. Drago mi je što se vraćaju tamo gde im je mesto... Teško će se ostvariti oni rezultati, pošto igrači ne mogu da ostanu do 28. ili 30. godine - rekao je Mamić, a prenosi reporter B92 iz Antalije. 

- Meni je drago kada klubovi sa ovih prostora igraju dobro u Evropi, nemam s tim nikakvih problema. Nemam uvid u Zvezdinu snagu, ali su im rezultati za poštovanje - zaključio je Mamić. 


Zdravku Mamiću se u Hrvatskoj sudi za izvlačenje novca iz Dinama, odnosno on i njegov brat Zoran se terete da su od transfera igrača, utajom poreza i drugim nezakonitostima, oštetili zagrebački klub za oko 116 miliona kuna (15,5 miliona evra), a državni budžet za 1,6 miliona evra. 

Protiv bivšeg čelnika Dinama pokrenuta je i nova istraga, i to zbog sumnje da je zagrebački klub oštetio za oko 2,6 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading