(VIDEO) Napoli siguran, Inter ponovo posrće

Autor: Ilija Vuksanović

Sport

28.01.2018

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U oviru 22. kola Serija A Napoli je bio siguran protiv Bolonje, Torino je bez problema savladao Benevento, a Inter je ponovo posrnuo, ovog puta protiv SPAL-a.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Inter je ponovo ostao bez pobede

Inter je potpuno izgubio kompas. Neroazuri su ponovo remizirali, ovog puta protiv SPAL-a. Vodio je tim iz Milana autogolom Vicarija iz 48. minuta, ali pobeda im je izmakla u poslednjim sekundama meča kada je Alberto Paloski poravnao rezultat.

Krotone i Kaljari su podelili bodove 1:1. Prvo je domaćin poveo golom Marsela Trota iz penala. Ipak na samom kraju poluvremena Luka Cigarini je izjednačio. Rezultat se u drugom poluvremenu nije menjao.

Verona je na gostovanju razbila FIorentinu sa 1:4. Ekipu Verone u vođstvo je doveo naš reprezentativac Jagoš Vuković u 11. minutu. Predonst je duplirao Kin u 20. minutu, a isti igrač je na početku drugog poluvremena postigao gol za velikih 0:3. Dias je dao tračak nade Fiorentini, a sve snove srušio im je Ferari.

Udineze je odneo sva tri boda sa gostovanja Đenovi. Popularne "zebrete" su slavile golom Valona Behramija u 62. minutu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napolitanci su lagano došli do pobede nad Bolonjom

Napoli nezadrživo grabi ka tituli. Danas su fudbaleri lidera Serije A bez muke savladali igrače Bolonje sa 3:1. Golove za tim sa juga Italije dali su Martens dva i autogol Mbajea, a za goste strelac je bio Palasio u 1. minutu utakmice.

Ekipa Torina lagano je savladala fenjeraša Benevento sa 3:0. Golove za "Bikove" postigli su Falke, Nijang i Obi u prvom poluvremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading