Tavamba začuđen odlukom uprave: DA LI JA ZAISTA VREDIM 2,5 MILIONA EVRA?

Autor: Večernje novosti

Sport

27.01.2018

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamerunski napadač Leandre Tavamba mogao bi da napusti Partizan poslednjih dana prelaznog roka, ali ono što snažnog špica čudi u celoj priči jeste činjenica da uprava crno-belih traži 2,5 miliona evra za njegovu slobodu.

RepublikaFoto: twitter.com/RTS_Sport
Tavamba: Imam 28 godina, treba i to uzeti u obzir

- Da se razumemo, ne bih svoja osećanja okarakterisao kao razočaranost, više je reč o iznenađenosti. Došao sam u Partizan kao slobodan igrač, potpisao ugovor na tri godine, i tada je bila aktuelna priča da bi u slučaju moje skorije prodaje obeštećenje moglo da iznosi 500-600.000 evra. Sada, posle godinu dana, suma je dva i po miliona evra. Vredim li ja baš toliko? - pita se Kamerunac.

On je u razgovoru za "Novosti" izjavio da mu godine ne idu u prilog, pa da zbog toga čelni ljudi kluba ne bi trebalo da insistiraju na nekoj većoj ceni.

- Nije u celoj priči u pitanju samo moj igrački kvalitet. Prilikom transfera se u obzir uzima i to da li klub uzima igrača koji je projekat, tačnije da li računa da kasnije zaradi od njegove prodaje. Imam 28 godina i svestan sam da se to prilično gleda. Takođe, gleda se i zemlja iz koje dolaziš. Sve u svemu, da je prošlogodišnja cena bila na snazi ili bar približna, verovatno ne bih sedeo ovde i razgovarao sa vama kao igrač Partizana - izjavio je Tavamba za "Novosti".

Ljubimac "Grobara" kaže i da nema ništa protiv ostanka u crno-belom dresu, te da će u tom slučaju nastojati da iz te situacije izvuče maksimum.

- Spreman sam za obe opcije, ja sam profesionalac. Potpisao sam ugovor na tri godine i moram da ga poštujem. Sada nemam ništa specijalno u glavi, ali ako budem mogao da biram, neću ići tako daleko, kao u Kinu, na primer. Ukoliko ostanem u Partizanu, moj sledeći cilj je igranje za nacionalni tim Kameruna. Naravno, to može da dođe samo uz dobre partije u klubu - završio je Tavamba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading