Lagator i Jovanović i zvanično potpisali za Dinamo

Autor:

Sport

26.01.2018

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Saša Jovanović i Dušan Lagator od danas su zvanično deo ekipe Dinama iz Sankt Peterburga pošto su se pridružili saigračima na pripremama u Antaliji gde su potpisani ugovori.

RepublikaFoto: fkcukaricki.rs
Lagator i Jovanović u novom klubu

Nastupaće kao pozajmljeni igrači uz mogućnost ostanka i preseljenja u drugi klub, a sa njima u Rusiji bio je potpredsednik Čukaričkog Nenad Mirosavljević koji je dogovorio dugoročnu saradnju ruskog drugoligaša i srpskog kluba.

- Pozajmica je potpisana do 31. maja. Svi detalji su utanačeni igrači su predstavljeni juče u klubu, a tehnički potpisivanje ugovora se obavlja na pripremama u Antaliji - pojasnio je Mirosavljević, koji se vratio u Beograd.

Tokom dvodnevnog boravka potpredsednik Čukaričkog je potpisao sa ruskim drugoligašem ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji dva kluba koji podrazumeva razmenu igrača, trenera, odigravanje prijateljskih utakmica i slično.

- Uverio sam se na licu mesta da Jovanović i Lagator nastavljaju karijeru u pravom okruženju. Sigurno da je to za njih lepa prilika da se dokažu i izbore za svoj status - naveo je on.

Dušan Lagator (24) je defanzivni vezni igrač. U Čukaričkom je za dve godine odigrao 33 utakmice i postigao gol u utakmici protiv Surdulice koja je bila njegova druga u našem dresu.

- Taj gol ću pamtiti kao omiljeni momenat u Čuki, a od utakmica prolazak Ordabasija u Ligi Evrope i plasman u naredni krug kvalifikacija. Čukarički je jak klub i imao sam dobru saradnju. Žao mi je što se rastajem sa saigračima jer smo ostvarili odličan odnos, a Upravi se zahvaljujem na svemu. Nisam ranije ramišljao o Rusiji, jake su im i prva i druga liga. Naravno da sam zadovoljan novim klubom, to je izazov za mene i trudiću se da se pokažem i ostvarim svoj maksimum.


Ofanzivni vezista Saša Jovanović (25) je za dve i po godine odigrao 70 utakmica u Čukaričkom i postigao sedam golova.

Čukarički je poželeo sreću obojici igrača u novom klubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading