(VIDEO) Fudbaleri Partizana odradili prvi trening u Limasolu

Autor:

Sport

25.01.2018

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana narednih 16 dana provešće u Limasolu, gde su stigli u sredu uveče posle dužeg putešestvija.

RepublikaFoto: Miroslav Todorović
Fudbaleri Partizana na pripremama u Limasolu

Posle preko dva sata provedenih na aerodromu u Atini, crno-beli su letom iz glavnog grada Grčke doputovali nešto pre 21 čas u Larnaku, a odatle autobusom u Limasol.

Umorni od puta, odmah posle večere, fudbaleri su požurili na odmor, a rano ujutru je odrađen prvi trening, a posle podne je na programu i drugi.

- Tmurno vreme nije pokvarilo raspoloženje među crno-belima. Naprotiv, iako je pred njima bio prvi radni dan, po planu nimalo lak, sa dva treninga, fudbaleri su ga dočekali orni i spremni da nastave tamo gde su stali u Beogradu. Ipak, dugoročna vremenska prognoza kaže da će naredni dani boravka Partizanove ekspedicije na Kipru biti sunčani i topli...

Promena sredine, pa i klime, pozitivno je uticala na srpskog šampiona, a to se moglo primetiti i kada je pištaljka označila početak treninga. Posle uvodnog zagrevanja za koje je bio zadužen kondicioni trener Miša Filipović, igrači su dobili lopte, ali i taktičke vežbe, unapred pripremljene od strane Miroslava Đukića i njegovih pomoćnika. I u petak će igrači dva puta na trening, a u subotu odigrati prvu test utakmicu - saopštio je Partizan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading