DOBRODOŠLICA NA SRPSKOM: NAŠ BIVŠI REPREZENTATIVAC OTIŠAO U FRANCUSKU!

Autor:

Sport

25.01.2018

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Srbije Neven Subotić nije imao minutažu u Borusiji iz Dortmunda, pa je rešio da promeni klub. Za njegove usluge čitave zime se raspitivao francuski Sent Etjen, a na obostrano zadovoljstvo ugovor je i potpisan ranije tokom dana!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Subotić konačno u novoj sredini

Svojevremeno je važio za veliku želju Arsenala, klubovi širom Evrope raspitivali su se za njegovo "zdravlje", ali su povrede napravile veliki problem sprskom internacionalcu.

 

 

Minule sezone je Subotić bio na pozajmici u Kelnu, a tokom ove tekuće je zabeležio svega tri nastupa u dresu matičnog kluba Dortmunda.

 

 

Njemu je ostalo još manje od šest meseci ugovor sa "Milionerima", očigledno je donešena odluka da se sa Srbinom saradnja ne produžava, te je jasno da će nakon sedam i po godina Neven Subotić napustiti redove Borusije iz Dortmunda.

 

 

Neven je prošao lekarske preglede u Sent Etjenu, gde se narednih dana očekuje i potpisivanje ugovora. Podsetimo, ranije tokom meseca drugi Srbin, Stefan Mitrović iz Genta, bio je na medicinskim pregledima u klubu sa "Žofroa Gišara", ali nije prošao testove.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading