Tumbaković nezadovoljan žrebom: OČEKIVALI SMO LAKŠU GRUPU...

Autor:

Sport

24.01.2018

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor crnogorske reprezentacije u fudbalu Ljubiša Tumbaković izjavio je nakon žreba za Ligu nacija da nije zadovoljan grupom u koju je upala njegova selekcija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tumbaković: Već smo se nosili sa jačima u kvalifikacijama za SP

- Iskren da budem nisam baš zadovoljan žrebom. Očekivali smo protivnike sa kojima bismo mogli lakše da igramo... Međutim, ispostavilo se da ćemo ponovo morati da igraom sa Rumunima, uvek neugodne reprezentacije Srbije koja je učesnik Svetskog prvenstva i sa njihovom snagom smo svi veoma dobro upoznati. Na kraju, tu je i ekipa Litvanije, koja je neki naš nivo. Naravno, to je sve na papiru pa ćemo pokušati da se mobilišemo i pripremimo do septembra i da, ako ništa drugo, budemo ravnopravni svim rivalima - izjavio je Tumbaković.

Selektor "Sokolova" optimizam crpi iz dobrih nastupa tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u fudbalu.

- Tako nešto smo već jednom uspeli da uradimo, tokom prethodnih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, kada su u grupi sa nama bile favorizovane ekipe Poljske i Danske, pa čak i ekipa Rumunije. Tokom kvalifikacijam uspeli smo da iz dvomeča sa Danskom izvučemo polovičan rezultat, dok smo sa Rumunima bili ubedljiviji. Biće veoma teško, ali nam ostaje prostor da kroz martovske i majsko-junske termine napravimo četiri utakmice kako bi se što bolje pripremili da u septembru, oktobru i novembru napravimo nešto što nama odgovara - rekao je Tumbaković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading