(VIDEO) Inter spasao bod protiv Rome, ali se i ispromašivao!

Sport

21.01.2018

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Intera i Rome podelili su plen u derbi meču 21. kola Serije A - 1:1. Roma je do pred sam kraj susreta imala vođstvo, ali su "nero-azuri" zasluženo uspeli da se domognu boda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
El Šaravi u trenutku kada postiže gol za Romu

U meču koji je bio vrlo važan za obe ekipe, pošto bi mogao da ima vrlo važan uticaj na tok borbe za mesto koje vodi u Ligu šampiona iz Serije A, dva rivala su na kraju nezadovoljna.

Roma pošto je vodila na "San Siru" do 86. minuta, a Inter pošto je imao veći broj prilika od gostiju iz Rima, ali i zato što su ponovo pred svojim navijačima prosuli bodove.

Stefan El Šaravi je u 31. minutu sjajno iskoristio ispucavanje golmana Alisona, istrčao sam pred čuvara mreže Intera Handanovića i u maniru najiskusnijih strelaca ga prevario za vođstvo "Vučice" na terenu protivnika - 0:1.

Inter je i do tada, ali nakon toga pogotovo bio bolji rival, imao je veći broj prilika, mada su i gosti mogli do dupliranja vođstva. Ipak, Ikardi koji je pogodio stativu, ali i Eder su mogli i ranije da donesu izjednačenje domaćinu, umesto da čekaju skroz do 86. minuta.

Tada je na scenu stupio Matijas Vesino, koji je iskoristio odličan centaršut Marsela Brozovića i matirao protivničku odbranu preciznim udarcem glavom za 1:1.

Inter je sa ovim bodom ostao na poziciji broj 4 u Seriji A, Roma je odmah iza njih sa tri boda zaostatka, ali i utakmicom manje u odnosu na rivala. Ovo je bio peti uzastopni meč Intera bez pobede, pa bi morali vrlo brzo da se trgnu, ukoliko ne žele da ostanu i bez mesta koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading