Dobra vest za Zvezdu: Jevtović van tima!

Autor:

Sport

18.01.2018

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Jevtović neće biti danas u konkurenciji za utakmicu Kupa Turske Antalija - Kajzeri, iako je potpuno spreman. Ovo je važna i dobra vest za Crvenu zvezdu iz dva razloga.

RepublikaFoto: instagram.com/miki11jevto
Milan Jevtović

Prvo, igrači koji se spremaju za odlazak obično ne igraju utakmice, kako se ne bi rizikovalo da se povrede i da propadne transfer.

Drugo, mnogo važnije - kada bi Jevtović zaigrao zvanično za Antaliju, po propisima UEFA, Crvena zvezda ne bi mogla da ga registruje do leta jer bi mu to bio treći klub u istoj sezoni, s obzirom na to da je već igrao za Rozenborg tokom jeseni.

Čelnici Antalije su ovim potezom pokazali da je odlazak Jevtovića u Zvezdu veoma blizu, a sve bi moglo da se završi u naredna dva-tri dana, s obzirom na to da je menadžer srpskog fudbalera Milan Dudić sinoć otputovao u Tursku, gde bi trebalo da obavi završne razgovore s Antalijom. Podsetimo, pominjalo se obeštećenje od oko 500.000 evra, a sam igrač je odavno dogovorio uslove za potpis ugovora sa Crvenom zvezdom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading