RASPRŠIO SE PARTIZANOV SAN: Švajni produžio ugovor sa Čikagom

Autor:

Sport

18.01.2018

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bastijan Švajnštajger ostaje u Čikago Fajeru, pošto je potpisao novi ugovor sa MLS ligašem, objavio je klub koji sa klupe vodi srpski trener Veljko Paunović.

RepublikaFoto: instagram.com/bastianschweinsteiger
Bastijan Švajnštajger

Legendarnom Nemcu su završetkom prethodne sezone istekle obaveze prema Čikagu, ali je posle dužeg razmišljanja odlučio da produži saradnju do kraja 2018.

- Srećan sam što sam produžio ugovor sa Čikagom, nastavljamo ono što smo započeli. Prošla godina je bila jedinstvena za mene. Ne i kompletna jer nismo došli do trofeja. Siguran sam da naredna sezona može biti jako uspešna za nas. Sviđa mi se grad, klub i jedva čekam da krenemo opet sa utakmicama - rekao je Švajnštajger.

 

Warming up???#training #gym

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on Jan 13, 2018 at 5:12am PST

Suprug bivše srpske teniserke Ane Ivanović u SAD je došao prošlog marta iz Mančester junajteda i dao veliki doprinos Čikagu da završi kao treći u Istočnoj konferenciji, pre nego što je eliminisan u prvom kolu plej-ofa.

Detalji nove saradnje nisu objavljeni, samo se zna da je u prošloj sezoni 33-godišnji fudbaler zaradio 5.400.000 dolara.

Švajnštajger je tokom karijere igrao još za minhenski Bajern sa kojim je osvojio osam titula Nemačke i Ligu šampiona, a sa reprezentacijom Nemačke Mundijal u Brazilu 2014. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading