MLADI FUDBALER PARTIZANA LUKA CUCIN: Želim da nasledim Vulićevića

Autor:

Sport

14.01.2018

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Partizana Luka Cucin izjavio je da jedva čeka da debituje za prvi tim crno-belih.

RepublikaFoto: partizan.rs
Luka Cucin je budućnost Partizana

- Još sam pod velikim utiskom, jer mi je to san od malena. Svaki fudbaler sanja o ovome, a posebno mi koji smo rasli gledajući prvi tim kako trenira. Imam malu tremu, više neku vrstu odgovornosti da se pokažemo u najboljem svetlu, ali to nestaje iz treninga u trening. Za nas mnogo znači što su nas svi momci dobro prihvatili kao ravne sebi i što u timu vlada lepa atmosfera - rekao je Cucin.

On igra na poziciji desnog beka, a ističe da mu je uzor Dani Alves, ali da sa zadovoljstvom prati kapitena Miroslava Vulićevića koji igra na istoj poziciji.

- Kada bih trebao da pričam o njegovim vrlinama i šta mi se sviđa kod njega, onda bi ovaj intervju potrajao. Svakako mi je želja da budem njegov naslednik i da upravo od njega tokom ovih treninga naučim one prave stvari. Vulićević se sa svima ophodni sa puno pažnje i razumevanja i drago mi je da mogu da učim od najboljih - naveo je mladi fudbaler Partizana.

On je tokom nedavnih medicinskih testova pokazao neverovatnu fizičku spremu.

- Iskreno očekivao sam takve rezultate, jer sam mnogo radio. Želja mi je da ostanem u prvom timu i da radom, posvećenošću i igrama nasledim jednom Vulićevića. Puno vremena provodim čitajući knjige i to uglavnom motivacione. Volim da igram tenis, ali i da odem na bazen kad god imam vremena, jer me plivanje i opušta i daje drugu vrstu kondicije.Ovo je za mene dragoceno iskustvo i daću sve od sebe da opravdam poverenje trenera - naveo je Cucin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading