Obrt oko Evertona?

Autor:

Sport

14.01.2018

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, italijanski mediji su u subotu preneli svoja saznanja da aktuelni vezista Partizana Everton Luiz želi ove zime da se peseli u italijanski SPAL i da bi to trebalo da se i realizuje narednih dana, kada se Brazilac vratio u Beograd sa produženog zimskog odmora.

RepublikaFoto: instagram.com/partizanbelgrade
Everton

Znate već da je i uprava crno-belih ponudila bolje uslove svom borbenom fudbaleru, kako bi produžio ugovor sa Partizanom, ali on to do sada nije prihvatio i namerava da iskoristi priliku koja mu se ukazala da znatno više zaradi u inostranstvu.

Međutim, izgleda da to neće ići baš tako lako. ''Informer'' je danas preneo nezvanična saznanja da je SPAL ponudio crno-belima 600.000 evra na ime obeštećenja, ali da su to u Partizanu - odbili!

U Humskoj očekuju veću zaradu od ovog transfera, iako Brazilcu aktuelni ugovor ističe već na kraju sezone.

Dakle, stvari se komplikuju, pa se postavlja pitanje kakva će biti reakcija Evertona posle ovakvog stava crno-belih. Ono što je sportski direktor crno-belih Ivica Iliev nedavno naglasio, to je da će se tokom priprema uigravati formacija bez Evertona, jer Brazilac nema pravo nastupa u prvom meču protiv Viktorije Plzenj, zbog čega su u Partizanu i počeli da razmišljaju o njegovoj prodaji.

U svakom slučaju, ovaj momak je tokom protekle dve godine mnogo dao Partizanu, u klubu su prezadovoljni njegovim igrama, pa je ipak za očekivati da se ove zime postigne nekakav dogovor na obostrano zadovoljstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading