Boban Bajković završava karijeru

Autor:

Sport

09.01.2018

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Bajković blizu je odluke da završi golmansku karijeru.

RepublikaFoto: Starsport
Boban Bajković

Nekadašnji golman Crvene zvezde mogao bi u 33. godini da okači rukavice o klin i posveti se trenerskom poslu. Poslednje tri sezone branio je u Belgiji i Azerbejdžanu, a uprkos dobrim odbranama, momak rođen na Cetinju smatra da je došlo vreme za penziju.

- Mislim da je gotovo! Blizu sam odluke da se penzionišem. Ma šta blizu, to je to... Jedino u slučaju da za nekoliko dana bude ponude koja bi mi odgovarala. Onda bih dobro razmislio. Kada sam uhvatio sebe da me mrzi da idem na treninge, shvatio sam da je kraj! Mnogi su mi pričali o tome, a nisam verovao. Onda sam sve to iskusio na sebi - rekao je Bajković.

On je rekao da se ispraznio od kada je otišao iz Crvene zvezde.

- Iskreno! Otkada sam otišao iz Crvene zvezde, mnogo sam se ispraznio. Sve je to postalo posao, a Zvezda je za mene bila i ostala emocija. Samo sam za Crvenu zvezdu branio srcem. Bilo mi je lepo u Lirsu i Nefčiju, šta lepo, super! Ali, nekako bez ljubavi, a to ne volim. To nisam ja - završio je Bajković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading