Klop dovodi Srbina?

Autor: I. V.

Sport

09.01.2018

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pominjao se kao potencijalno pojačanje još prošlog leta, a sada bi ovaj transfer bio iznenađenje.

Dušan Tadić

Posle odlaska Kutinja pominju se mnoga imena kao potencijalna pojačanja Liverpula. Klop je pokušao da šest meseci pre roka dovede Nabi Keitu, ali RB Lajpcig je isključio takvu mogućnost. Posle bombe u vidu Rijada Mareza, pregovori nisu daleko odmakli, Lester takođe ne želi pre leta da se odrekne svog najboljeg igrača.

Dobro upućene kladionice stavile su Dušana Tadića kao glavnog favorita da obuče dres Liverpula ove zime. Kladionica "Skaj Bet" veruje da je on najverovatnija opcija za Klopa ove zime.

Sautempton bi prodao Tadića, samo je pitanje cene. Klop veruje da bi mogao da Srbina vrati u formu, i letos je nagoveštavao da bi mogao da ga dovede. Liverpul je često kupovao u Sautemptonu i to je gotovo uvek bio pogodak za "Redse". Van Dajka su učinili najskupljim na svetu, kada su štoperi u pitanju, ranije su doveli Manea, Lalanu, Klajna, Lovrena, Rikija Lamberta koji se dugo nije zadržao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading