Zvezda angažuje advokate iz Švajcarske kako bi SKINULA KATANAC SA "MARAKANE"!

Autor:

Sport

06.01.2018

16:24 >> 16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UEFA je prvostepenom presudom odlučila da kazni Crvenu zvezdu jednom utakmicom pred praznim tribinama u Ligi Evrope zbog "rasističkog ponašanja" navijača na utakmici protivu BATE Borisova u Belorusiji, ali se crveno-beli ne mire sa ovakvom odlukom.

RepublikaFoto: Starsport
Klub se i dalje nada da će imati pomoć navijača protiv CSKA

Čelnici Zvezde se nadaju da drugostepena presuda može da bude drugačija i da crveno-beli dočekaju CSKA iz Moskve u 1/16-finala Lige Evrope pred punim tribinama. Samo za ovaj slučaj se pominje i da će uprava crveno-belih angažovati jednu renomiranu advokatsku kancelariju iz Švajcarske koja bi trebalo da im pomogne u pisanju žalbe.

Prekršaj zbog kojeg je srpski klub drastično kažnjen bi mogao dobrom odbranom da se umanji tako da već od ponedeljka po dobijanju obrazloženja kreće se u (ne)moguću misiju.

Jedan od bitnih aduta je da u izveštaju delegata UEFA iz Borisova nema velikih primedbi, kao i da je već prodato 28.000 ulaznica, pa je želja da se kao u slučaju Hajduka iz Splita protiv Brondbija kazna prolongira.

Crvena zvezda je već navela da plaćanje kazne od 50.000 evra nije problem i da će taj deo bespogovorno ispuniti, ali da suspenzija stadiona nije pravedna zbog navedenih argumenata koji bi trebalo da doprinesu da UEFA ipak omogući "Delijama" da uživo posmatraju susret 13. februara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading