(VIDEO) Sačuvao mrežu protiv prvoligaša, A KAO NAGRADU DOBIO GODIŠNJU ZALIHU PICE!

Autor:

Sport

06.01.2018

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleski trećeligaš Flitvud načinio je senzaciju u okviru trećeg kola FA kupa, pošto su na svom terenu remizirali protiv člana Premijer lige Lestera, a u prvom planu bio je golman Flitvuda Kris Nil.

RepublikaFoto: youtube.com/GO sport
Kris Nil zna šta je za ručak do kraja godine

Sponzor kluba, jedna od lokalnih picerija, obećala je Nilu godinu dana besplatne pice ukoliko sačuva mrežu netaknutom protiv "Lisica". Kako je golmanu Flitvuda ovo pošlo za rukom, to znači da će uživati za džabe u ovom jelu sve do kraja godine.

Lester će morati pred svojim fanovima da traži u revanšu prolaz, pošto je u prvom susretu bilo 0:0, a možda se tajna krije i u tome što su igrali bez glavnih igrača poput golmana Šmajhela, Mareza, Vardija i Morgana.

Bilo kako bilo, ovo ne umanjuje na uspehu Krisa Nila, koji je sjajnim odbrana doneo veliko slavlje svojim navijačima i priliku da na gostovanju Lesteru pokušaju da načine veliku senzaciju.

I želimo Nilu prijatan obrok!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading