Mesijev otac objasnio: LEO IGRA ZA BARSA DOK IGRAJU JAKU LIGU

Autor:

Sport

06.01.2018

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Lionela Mesija Horhe izjavio je da će argentinski fudbaler ostati u Barseloni sve dok igra u nekoj od najjačih liga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Prethodnih dana pisalo se o klauzuli u ugovoru jednog od najboljih fudbalera sveta, po kojoj ima pravo da ode iz kluba bez nadoknade ukoliko Katalonije postane nezavisna od Španije.

Ipak, Mesi senior je otkrio da zapravo nije reč o klauzuli, več jednostavno o dogovoru igrača i kluba.

- Sve što se pričalo prethodnih dana nije istinito. Postoji dogovor da Lionel ostane u klubu sve dok igra neku od najjačih liga. Ako Katalonije dobije nezavisnost, Lionel će ostati na "Kamp Nouu" sve dok se igra kvalitetno prvenstvo - kazao je Horhe, a prenose španski mediji.

Mesi je u novembru potpisao novi ugovor sa Barsom, koji ga za klub veže do 2021. godine uz otkupnu klauzulu od 700 miliona evra.

Prema izjavi oca Horhea, ako dođe do nezavisnosti Katalonije, a Barselona ne uspe da se priključi nekoj od najjačih liga (Premijer liga, Serija A, Bundesliga), Leo bi bio slobodan u izboru novog kluba.

Ipak, prema poslednjim navodima sa Pirinejskog poluostrva, očekuje se, da u svakom scenariju, Blaugrana ostane u Primeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading