Nećemo Robija, on je pevao četničke pesme

Sport

06.01.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u Bosni i Hercegovini! Hrvat Robert Prosinečki pobedio je Amara Osima u izboru za selektora fudbalera iz našeg komšiluka, a javnost ne prestaje da negoduje i minira nekadašnjeg fudbalera i trenera Crvene zvezde!

RepublikaFoto: Starsport
Robert Prosinečki

Osim dovođenja u pitanje njegove stručnosti počeli su i da mu broje krvna zrnca, pa konstantno ističu da je majka Srpkinja, a otac Hrvat, kao i da je na proslavi osvajanja titule u Kupu evropskih šampiona sa crveno-belima 1991. zapevao "Ko to kaže, ko to laže, Srbija je mala".

- Presrećan sam jer ću voditi reprezentaciju koja ima odlične igrače i mnogo potencijala. Nije me iznenadilo što javnost nije blagonaklona prema meni, ali obećavam da ću raditi najbolje što mogu - rekao je Prosinečki.

Zanimljivo je da je hrvatski stručnjak pre dva meseca, kada se spekulisalo da su ga zvali iz FS Srbije, izjavio da mu je dosta Balkana i rada na ovim prostorima, te da mu je plan da preuzme neki evropski klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading