PSŽ MISLI NA BUDUĆNOSTI: Konte, Viljaš-Boaš ili Murinjo menjaju Emerija?

Autor:

Sport

05.01.2018

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Pari Sen Žermena smeniće na kraju sezone trenera Unaija Emerija ako klub ne osvoji Ligu šampiona, prenose francuski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Emeri ostaje u Parizu do kraja sezone

Kao kandidati da zamene Emerija navode se Antonio Konte, Andre Viljaš-Boaš i Žoze Murinjo.

Francuski mediji navode da PSŽ ima težak raspored na startu 2018. godine, jer od devet utakmica na sedam gostuju. 

PSŽ će u osmini finala LŠ igrati sa dvostrukim evropskim šampionom, Realom.

- PSŽ mora da pobeđuje i stvara prihode jer mora na neki način da pokrije 400 miliona evra koje je uložio u dovođenje Nejmara i Kilijana Mbapea, jer pravila finansijskog fer-pleja će ih sustići pre ili kasnije. Emeri ima ugovor sa klubom do juna ove godine, a u slučaju neuspeha, ostaće bez posla - navode francuski mediji.

Kao prvi kandidat da zameni Emerija navodi se Konte, koji je na klupi Čelsija, ali će najverovatnije napustiti londonski klub na kraju sezone. Viljaš-Boaš je drugi na listi,  a Portugalac trenutno nije u trenerskom poslu pošto je napustio Kinu kako bi se takmičio na Dakar reliju.

Žoze Murinjo je nedavno demantovao da će na kraju sezone da napusti Mančester junajted, a navodi se kao treći kandidat da nasledi Emerija.

- Klub iz Pariza pazi na dve stvari, a to su odnosi sa igračima i medijima koji imaju Konte i Viljaš-Boaš (a Murinjo, navodno, nema u istoj meri), odnosno atraktivan fudbal koji propagiraju obojica (a Murinjo, opet navodno, ne u istoj meri) - ističu francuski mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading