(VIDEO) Ko zna na čemu je bio: NAVIJAČ ČELSIJA SLAVI GOL NA ARSENALOVOJ TRIBINI!

Sport

04.01.2018

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski derbi između Čelsija i Arsenala važi za jedan od najvatrenijih susreta u Premijer ligi, a dve navijačke grupe se tradicionalno ne podnose. Em što su iz istog grada, em što su konkurenti za visok plasman u prvenstvu. Još je i Žoze Murinjo iz perioda dok je predvodio "Plavce" imao neprijateljski odnos sa Arsenalovim trenerom Arsenom Vengerom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Čelsijevi fanovi na kraju su ipak morali da se zadovolje remijem

I sada kada se sve to uzme u obzir, za pretpostaviti je da na dan utakmice dve grupe navijača moraju da budu striktno odvojene kako ne bi došlo do incidenata.

Međutim, jedan navijač Čelsija je vrlo smelo otišao na tribinu sa najvatrenijim fanovima Arsenala. I umesto da bude miran kao bubica, on je otvoreno navijao za svoj klub, a čak je i snimao trenutak kada je Azar se bele tačke doneo izjednačenje njegovom timu.

Dok je urlao i vikao, navijači Arsenala oko njega se nisu preterao stresirali, jedino su mu neki od njih uputili po koji neprijateljski pogled.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading