Bivši trener Partizana završio u Indiji!

Autor:

Sport

04.01.2018

22:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelski trener Avram Grant, koji je šest meseci sedeo i na klupi Partizana, čak i uzeo titulu Super lige sa njim, završio je u Indiji!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grant našao novi posao u Indiji

On će probati da pomogne klubu Nort Ist junajted da se domogne plej-ofa tamošnje Superlige. Avram Grant neće biti trener, već savetnik u klubu.

– Indija je mesto koje me privlači i radujem sto što ću biti deo te lige. Imam poverenje u klub i učiniću sve kako bih nivo fudbala u Nort Ist junajtedu podigao na najviši mogući nivo – rekao je Avram Grant.

Grant je tokom trenerske karijere vodio gotovo sve veće klubove u domovini Makabi i Hapoel iz Tel Aviva, Hapoel Haifu, Hapoel Petah Tikvu i, konačno, reprezentaciju Izraela. Od inostranih timova oprobao se i u Čelsiju, Portsmutu, Vest Hemu, Partizanu. Bio je i tehnički direktor Tero Sasane, kluba sa Tajlanda, a pre nego što je stigao u Indiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading