AS LACIJA U POSETI TORINU: Sergeje, dobro došao, čekamo te u Juventusu!

Sport

04.01.2018

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Lacija Sergej Milinković-Savić skoknuo je do Torina sa devojkom Natalijom da gleda rođenog brata Vanju u četvrtfinalu Kupa Italije i privukao veliku pažnju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srbin bi uskoro mogao da pređe u Juventus

Juventus je pobedio Torino 2:0  i plasirao se u polufinale Kupa Italije, a navijači gostujućeg tima jasno su poručili Sergeju da iščekuju njegov dolazak uz rečenicu "Čekamo te na lekarskim pregledima".

 

Spontanejsn sa mojom ?‍♀️❤️

A post shared by Sergej Milinkovic Savic (@sergej___21) on Jan 2, 2018 at 9:17am PST

Početna cena za Srbina je 100.000.000 evra, koliko traži Lacio, ali se nedavno pojavila informacija da Pari Sen Žermen nudi čak 170.000.000. U red za popularnog SMS stao je i Mančester junajted. Ipak, 22-godišnji reprezentativac Srbije nedavno je poručio da su svi ti milioni spekulacije i da on ne razmišlja o napuštanju Lacija, već je fokusiran samo na nebeskoplave. Sergej je u klub iz Rima stigao na leto 2015. za devet miliona evra iz Genka, a zanimljivo je da je tad izjavio da je možda i previše plaćen, te da sebe ne smatra toliko vrednim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading