Opet mora da pakuje kofere: JOVETIĆ PREKOBROJAN U MONAKU!

Autor:

Sport

01.01.2018

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši napadač Partizana Stevan Jovetić ponovo će morati da menja sredinu, pošto će nakon šest meseci morati da razduži opremu Monaka. Trener "Kneževa" Leonardo Žardim više ne računa na crnogorskog ofanzivca i slobodan je u izboru nove sredinu.

RepublikaFoto: twitter.com/AS_Monaco
Jovetić će vrlo brzo napustiti redove Monaka

Jovetić je letos stigao u Kneževinu kao veliko pojačanje, ali je tokom prve polusezone u Francuskoj odigrao svega sedam utakmica. Crnogorac je stigao iz Sevilje, gde je takođe proveo tek pola godine, pošto je prethodno bio pozajmljen iz Intera, gde nije imao mesta u prvom timu.

Ipak, nije isključen njegov povratak u Sevilju, na tome insistira novi trener "berbera" Vinćenco Montela, koji je odlično sarađivao sa Jovetićem u Fjorentini.

Prvi kontakti su navodno već uspostavljeni, Jovetić je imao nekoliko vrlo dobrih partija u Sevilji i mogao bi lako da se vrati na stadion "Sančez Pishuan" tokom januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading