Konte kvari planove Poketinu i Klopu?

Autor: sportske.net

Sport

31.12.2017

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Plavci" pokazali interesovanje za fudbalere koji su maltene bili već viđeni u Totenhemu i Liverpulu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antonio Konte odlučan je u nameri da pojača svoje redove

Kako "Skaj Sports" prenosi navode "Dejli Telegrafa", ekipa sa "Stamford Bridža" zainteresovana je za dvojicu fudbalera, koji su odavno na radarima Sparsa i "Redsa".

Poketinu bi mogli da pokvare planove kada je u pitanju vezista Evertona Ros Barkli.

Engleski reprezentativac još nije upisao nastup ove sezone, povreda ga je odvojila sa terena, ali pitanje je koliko će mesta biti za njega pored sjajnog Gilfija Sigurdsona.

Sparsi su odavno pokazali interesovanje, ali bi sada Čelsi da im pokvari planove i pojača rotaciju u sredini

Druga nova želja "Plavac" je vezista Monaka Tomas Lemar.

Francuski reprezentativac je bio na pragu Arsenala, ali Monako je poslednjeg dana odbio ponudu "Tobdžija" tešku oko 90 miliona funti.

Ipak, sve bi moglo da se promeni u januaru, "Kneževi" ne beleže dobre rezultate ove sezone, pa je pitanje da li su u stanju da odbiju još jednu unosnu ponudu za njegoe usluge, posebno jer francuski reprezentativac nije ni bleda senka onog igrača iz minule sezone, kada je ponajviše njegovom i Mbapeovom zaslugom Monako stigao do polufinala Lige Šampiona.

Za njega je ozbiljno zainteresovan i Liverpul, ali u Čelsiju se nadaju da mogu da nadjačaju njihovu eventualnu ponudu, posebno jer su "Redsi" nedavno za 75 miliona funti otkupili ugovor Virdžila van Dajka od Sautemptona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading