(VIDEO) SVILAR se previjao od bolova, RASPALIO STATIVU GLAVOM IZ SVE SNAGE!

Autor:

Sport

30.12.2017

09:49 >> 09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi srpski golman Mile Svilar (18) doživeo je tešku povredu na utakmici Kupa Portugalije između Benfike i Vitorije Setubal.

RepublikaFoto: youtube.com/Gojko Vidovic
Trenutak kada je Svilar udario glavom o stativu

Meč je završen remijem 2:2, a neposredno pre prvog gola Setubala Svilar je snažno udario glavom u stativu, zbog čega je morao da završi ovaj susret.

U 30. minutu Vitorija je imala korner na desnoj strani, odakle je lopta ubačena pred gol. Pasiensija je na sedam metara od gola šutirao glavom, Svilar se bacio u svoj desni ugao i izvadio loptu iz gola koja je poluvisoko išla prema mreži.

Nažalost, u letu se nije mogao iskontrolisati i glavom je udario svom snagom u stativu. Ovo je iskoristio Vitorijin igrač Fernandes i glavom loptu poslao u nebranjenu mrežu, dok se Svilar na travi ošamućen previjao od bolova. 

Nastavio je Svilar nakon ovog snažnog udarca da brani još svega sedam minuta, ali je povreda bila isuviše nezgodna, pa je morao da zatraži izmenu.

Stepen njegove povrede biće poznat narednih dana, a prve procene govore da ne bi trebalo da Svilar pauzira više od jednog meča.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading