Real traži biser iz Jokanove radionice!

Autor:

Sport

29.12.2017

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekstra talentovani krilni igrač Fulama Rajan Sesenjon (17) nalazi se na meti aktulenog šampiona Evrope, Reala iz Madrida.

Jokanović u Fulamu trenira jednog od najvećih evropskih talenata

Sesenjona u Fulamu trenira srpski trener Slaviša Jokanović koji kaže da je ponosan na igrača i igre koje je pružao pod njegovom komandom.

Jokanović ističe da je mlado krilo Fulama potencijalna "zlatna koka" za klub sa "Krejven Kotidža".

- Dobro je i za njega i za klub. A ako želite da kažete da je dobro i za mene, trebalo bi da budem zadovoljan jer se veliki klubovi interesuju za našeg igrača. Voleo bih da ostane, ali to nije u mojoj moći. Mislim da je on inteligentan dečko, ljudi oko njega su dovoljno pametni i igrao je više od 50 utakmica za klub a ima 17 godina - kaže Jokanović, prenosi Mundo deportivo.

Jokanović veruje da je pred Sesenjonom zbog talenta blistava karijera.

- Budućnost ovog momka je svetla. Ne znam kada će biti novosti, ali u ovom trenutku, dečko igra dobro. Ne mogu potpuno da kontrolišem situaciju, znam da je ranije bilo interesovanja, ali je on odlučio da ostane sa nama i po mom mišljenju to je bila fantastična odluka - dodaje Jokanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading