Crnogorac je prava ptica selica: JOVETIĆ PONOVO MENJA KLUB

Sport

29.12.2017

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Partizana Stevan Jovetić mogao bi ponovo da pakuje kofere, pošto poslednje najave glase da bi mogao da se vrati u Sevilju. On je upravo iz španskog kluba letos prešao u Monako, ali se čini da bi mogao da nastavi avanturu u Andaluziji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jovetić bi mogao ponovo da obuče dres Sevilje

Mozak ove ideje je novi trener Sevilje Vinćenco Montela, koji izuzetno poštuje crnogorskog napadača, sa kojim je sarađivao u Fiorentini. To su svakako bili blistavi dani Jovetićeve karijere, a partije u "Violi" su ga preporučile Mančester sitiju, gde je igrao u promenljivoj formi.

Od Sitija preko Intera i Sevilje pa do Monaka u kome ga je i povreda sprečila da pokaže da jeste igrač od 11.000.000 evra koliko će plaćen "nero-azurima".

Pre šest meseci je bio na pozajmici u Sevilji iz Intera, ali je bio preskup za klub iz Andaluzije, pa dogovora dve strane nije bilo. Sada je situacija drugačija, Jovetić nije briljirao u Monaku, pa se pretpostavlja da bi po nešto povoljnijoj ceni mogli da ga odvedu nazad u Španiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading