(VIDEO) Junajted jedva iščupao bod protiv Barnlija, Čelsi bez po muke protiv Brajtona

Sport

26.12.2017

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barnlija umalo da prirede prvorazrednu senzaciju na gostovanju Mančester junajtedu, pošto su domaći "Crveni đavoli" uspeli tek u nadoknadi drugog poluvremena da spasu bod. Čelsi je dodao gas u drugom poluvremenu protiv Brajtona i sa nova tri boda zadržao treću poziciju na tabeli Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lukaku i Long vodili su oštru bitku

Barns i Defur su odapeli dve strele koje su pogodile centar mete gola Mančester junajteda, a Arter je u 14. minutu mogao da postigne i još jedan pogodak za Barnli, ali je prečka bila saveznik "Crvenih đavola".

Lingard je na početku drugog dela igre smanjio rezultat na 1:2, svi su verovali u totalni preokret Murinjovih momaka, ali su Pogba, Rašford i Ibrahimović propuštali priliku za prilikom. Ponovo je Lingard morao da vadi stvar, pa je u nadoknadi drugog poluvremena uspeo da spasi barem malo obraza Junajtedovim igračima i poravna na 2:2 protiv žilavog Barnlija.

Čelsi je golovima Morate i Marka Alonsa u prvih 15 minuta drugog poluvremena uspeo da slomi otpor Brajtona. Novajlije u Premijer ligi su se držale uz pomoć dosta sreće u prvom delu igre, ali su popustili pod naletima "Plavaca" u nastavku susreta.

U meču punom preokreta Bornmut i Vest Hem su odigrali 3:3, a podelom bodova u aktuelnoj situaciji ne mogu da budu zadovoljni ni jedni, ni drugi, imajući u vidu njihovu trenutnu poziciju na tabeli. Votford je prekinuo niz loših rezultata slavljem protiv Lestera od 2:1, dok pobednika nije bilo u duelima Hadersfilda i Stouka, te VBA i Evertona.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading