Ovo je 10 igrača koji će obeležiti zimsku pijacu

Autor: I. V.

Sport

26.12.2017

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao i letos, najzvučnije ime biće Kutinjo od kojeg Barselona još nije odustala, ali ovaj put društvo će mu praviti PSŽ-ovi igrači nezadovoljni statusom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leon Gorecka

1. Felipe Kutinjo

Saga o Kutinju i Barseloni traje već pola godine, ali pojedini novinari iz Katalonije tvrde kako su Mesi i Valverde odustali od njega.

2. Aleksis Sančez

Čileancu ističe ugovor na kraju sezone i biće vrlo zanimljivo videti gde će nastaviti karijeru. Sigurno je jedino da to neće biti u Arsenalu. Navodno je već sve dogovoreno sa Mančester sitijem, ali u truku se uključuje i PSŽ.

3. Mesut Ozil

Naturalizovani Nemac genijalac blizu je odlaska na Old Traford. Ozil bi došao bez odštete, ali za platu od oko 250 hiljada evra nedeljno.

4. Anhel di Maria

Argentinac je Nejmarovim dolaskom ostao bez mesta u startnih jedanaesti i manjak minutaže ga brine pa želi da napusti Parižane. Barselona ga zove, pa vide ga kao jeftiniju varijantu Kutinja.

5. Julian Dreksler

Još jedna neplanska kupovina PSŽ-a koja je postala višak kad su došli Nejmar i Mbape. Nemac igra češće nego Di Maria ali ne igra na prirodnoj poziciji i rado bi napustio tim.

6. Virdžli van Dajk

Cena će biti oko 50 miliona evra i on je najveća želja Jirgena Klopa. Pored Liverpula za njega je ozbiljno zagrizao i Mančester siti.

7. David Luiz

David Luiz je ušao u sukob sa trenerom Konteom i sasvim sigurno je da će potražiti novi klub. Kao potencijalni kupci pominju se Barselona, Juventus, Real, ali izglednije je kako će karijeru nastaviti u Kini.

8. Thomas Lemar

Francuz je velika želja Arsenala i Liverpula, a on je nezadovoljan što je još u Monaku. Problem je cena koja je 120 miliona evra.

9. Emre Can

Juventus je zasad najozbiljniji u nameri da ga dovede i prema informacijama koje su se pojavile već ima neki dogovor sa naturalizovanim Nemcem. Alegri smatra kako je reč o nasledniku Samija Kedire.

10. Leon Gorecka

Još jedan kapitalac koji će na leto moći da pređe bez odštete. Gorecki ističe ugovor i bio bi očajan posao kad bi Šalke besplatno pustio svog najboljeg igrača. Ove zime još mogu da dobiju neki novac i verovatno će učiniti sve da ga prodaju. Bajern Minhen, Juventus i Barselona su najozbiljniji kandidati da ga dovedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading