Krstajića dani dele od promocije!

Autor: Večernje novosti

Sport

25.12.2017

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

V.d. selektora srpske fudbalske reprezentacije Mladen Krstajić biće u narednim danima promovisan i zvanično kao novi izbornik naše selekcije, koju će predvoditi u Rusiji narednog leta, javljaju "Večernje novosti".

RepublikaFoto: instagram.com/fudbalskisavezsrbije
Krstajića dani dele od promocije

- Kao što smo nedavno najavili, do kraja kalendarske godine imaćemo selektora. Stručni odbor će da zaseda u petak u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, a moja obaveza je da odmah posle tog sastanka obavestim predsednika Kokezu o našoj odluci, koju će on, nadam se, da verifikuje - kaže direktor reprezentacije Goran Bunjevčević za "Novosti".

Stručni odbor, inače, čini pet članova. Predsednik je nekadašnji selektor Jugoslavije Ilija Petković, potpredsednik Blagoje Milošević, dok su preostala tri člana Savo Milošević, Slobodan Pavković i Zoran Filipović.

Oni će zajedno sa direktorom Goranom Bunjevčevićem da donesu odluku ko će sesti na selektorsku klupu, ali se čini da nema sumnje u ime narednog trenera, pošto se već duže vreme Krstajić pominje kao naslednik Slavoljuba Muslina.

Na dodeli "Zlatne lopte" FSS pre nekoliko dana i sam predsednik Slaviša Kokeza je najavio promociju novog selektora.

- Verujem u odluku Stručnog odbora i direktora Gorana Bunjevčevića, a kako trenutno stvari stoje, sve su šanse da Mladenu Krstajiću skinemo prefiks vršioca dužnosti - otkrio je Kokeza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading