Ništa od Muslina, Van Gal vodi "Kengure" u Rusiji?

Autor:

Sport

25.12.2017

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši selektor srpske fudbalske selekcije Slavoljub Muslin bio je jedan od glavnih kandidata da preuzme reprezentaciju Australije i predvodi ih na Mundijalu u Rusiji, ali se čini da će ostati kratkih rukava u duelu sa Lujom van Galom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Van Gal želi da se vrati iz penzije i preuzme Australiju

Holandski stručnjak je već kontaktiran, a tamošnji mediji javljaju da je i te kako zainteresovan da vodi Kengure u Rusiji.

Van Gal je bez posla otkako je 2016. dobio otkaz u Mančester junajtedu, a u karijeri je vodio Ajaks, Barselonu, Bajern, kao i selekciju Holandije.

Muslin je pre ove vesti bio jedan od glavnih kandidata da preuzme "Kengure" pred SP u Rusiji narednog leta, ali su mu šanse drastično umanjene u sudaru sa poznatim holandskim trenerom.

Naš trener je već bio na pregovorima u Australiji početkom decembra, a tamošnji fudbalski savez je istakao da će konačnu odluku doneti februara naredne godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading