Barsa mudro ulaže novac od Maskerana: DVA SJAJNA DEFANZIVCA PRED VRATIMA "NOU KAMPA"?

Autor:

Sport

25.12.2017

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barsa će ove zime inkasirati veliki novac od prodaje Havijera Maskerana u Kinu, a finansijska sredstva će biti usmerena ka popunjavanju rupa u odbrani...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tim Barselone biće još jači na zimu

Tim povodom mediji u Španiji već su počeli da spekulišu sa imenima koja su interesantna Kataloncima, a Virdžil van Dajk, ili Leonardo Bonući su svakako imena dostojna renomea Barselone.

Katalonski "Sport" piše da je defanzivac Sautemptona Virdžil van Dajk sada opet u orbiti na Kamp nou. Ovaj sjajni štoper je meta bukvalno svih engleskih velikana, a tu su pre svih Mančester siti, Liverpul i Čelsi.

Problem za Barselonu moglo bi da bude veliko obeštećenje od 70 miliona evra koliko traži Sautempton.

Drugo ime je Leonardo Bonući, koji nije zadovoljan u Milanu, čiji je veliki letnji projekat praktično propao već na polusezoni, pošto su "rosoneri" bliži opasnoj zoni nego Ligi šampiona.

Iskusni italijanski štoper ima štofa da obuče dres Barselone, to svakako nije upitno, ali je problem činjenica što je on četiri godine stariji od Van Dajka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading