(VIDEO) "Za mene si ti savršen": Originalna čestitka engleskog trećeligaša za Božić!

Autor:

Sport

25.12.2017

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Engleski trećeligaš FK Oldam snimio je krajnje originalnu čestitku za Božić i Novu godinu, a fanovi brojnih drugih klubova u Engleskoj su apsolutno oduševljeni.

RepublikaFoto: youtube.com/OfficialOAFC
Trener Oldama poručuje svom igraču: "Ti si za mene savršen..."

Ljudi koji se bave marketingom iz FK Oldam inspiraciju su pronašli u kultnoj romantičnoj komediji "Love Actually" (kada Endrju Linkoln iskazuje ljubav Kiri Najtli rečenicama ispisanim na velikim papirima), koju mnogi smatraju jednom od najromantičnijih ikada na velikom platnu.

Trener Oldama u ovoj prerađenoj verziji dolazi na vrata najboljeg strelca kluba i na sličan način mu iskazuje naklonost i ljubav.

Na jednom od papira piše: "Uz malo sreće, naredne godine bićemo u Čempionšipu (druga liga), a ti ćeš biti najbolji strelac lige", a onda sledi urnebes.

"Za mene si savršen i stvarno želim da ostaneš! Ti si ljubav mog života, mada ne možeš ni da se približiš mojoj supruzi..."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading