STOLICA PREDSTAVLJEN U NOVOM SADU: Voša mora da juri titule sa Zvezdom i Partizanom

Autor: Tanjug

Sport

25.12.2017

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trener Vojvodine Ilija Stolica izjavio je da je došao u Novi Sad kako bi u budućnosti napravio ekipu koja bi se borila sa Crvenom zvezdom i Partizanom za titulu prvaka Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Ilija Stolica je novi trener Vojvodine

Stolica je zvanično predstavljen u Sportskom centru "Vujadin Boškov" u Veterniku sa potpisom ugovora do leta 2019. godine.

- Čast mi je i zadovoljstvo što sam došao u Vojvodinu. Svi znaju koliku tradiciju ima ovaj klub, šmek, poznatu omladinsku školu. Svestan sam šta se dešavalo poslednjih godina u Vojvodini, koja nisu bila u skladu renomea kluba. Najvažnije mi je što ću imati potpunu samostalnost i autonomiju u radu - rekao je Stolica na promociji.

Prema njegovim rečima Vojvodina ne zaslužuje da bude na osmom mestu na tabeli Superlige, na kojem je završila prvi deo sezone.

- Vojvodina mora da izbori Evropu, za to su nam potrebna pojačanja. Dobio sam garancije da će finansijska situacija da se stabilizuje. Nadam se da neću doživeti kao što sam u Voždovcu, moramo da se izborimo sa anomalijama u srpskom fudbalu.

Kako je naglasio, Vojvodina mora da bude u vrhu srpskog fudbala pored Partizana i Crvene zvezde.

- Dobio sam garancije i da postoji ambicija, da će u narednoj godini Vojvodina biti na megdanu Zvezdi i Partizana za titulu. Imamo odlične uslove za rad, jaku omladinsku školu, navijače... Potrebna je "sveža krv - kazao je doskorašnji trener Voždovca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading