Legendarni Brazilac hvali "orlove"!

Autor:

Sport

24.12.2017

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni brazilski fudbaler Rikardo Roča (55) smatra da su "karioke" favoriti za osvajanje Svetskog prvenstva u Rusiji 2018, ali ističe da im neće biti nimalo jednostavno protiv Srbije u grupi E.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar i družina

Osvajač Mundijala 1994. u SAD veruje da su "orlovi" uz Brazilce tehnički najobučenija selekcija u grupi i zato ih smatra najjačim rivalom za Nejmara i drugove.

- Svi kažu da je Brazil dobio laku grupu, ali verujte mi da nije tako. Reč je o ujednačenoj, normalnoj grupi, ni preteškoj, ali ni lakoj. Kostarikanci su veoma efikasna selekcija, svima mogu da daju gol. Švajcarci će biti "zaključani", njih će biti teško probiti, a Srbija voli da ima loptu u nogama, forsira lepu pas igru, tehnički je najbolja i biće to pravi test za našu selekciju da vidimo gde smo. Siguran sam da će Brazil proći, ali daleko od toga da će se prošetati kroz grupu - ističe Roča.

Brazilci kao petostruki prvaci sveta imaju obavezu da u Rusiji poprave utisak sa prethodnog SP na kojem su kao domaćini doživeli debakl u polufinalu od Nemačke (7:1).

- Nisam od onih koji će da kažu kako ovaj Brazil nije "pravi Brazil". Imamo odličan tim, selektor Tite je doneo ekipi čvrstinu i napravio pravi takmičarski sastav. Uz Nemačku, Španiju i Portugal mi smo najveći favoriti za osvajanje. Trebalo bi ispratiti i Francuze, imaju odličan tim, a iz senke može da pripreti Belgija - podvlači Roča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading