TERZIĆ: Zvezda odbila 5 miliona evra za Radonjića. Odustali smo od Ivanića

Autor: Novosti.rs/Republika

Sport

24.12.2017

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da su crveno-beli odbili ponudu od 5 miliona evra za Nemanju Radonjića od jednog kluba iz Bundeslige.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Terzić je govorio o prelaznom roku

- Imali smo konkretnu ponudu od pet miliona evra za Radonjića, jedan nemački bundesligaš pokazao je veliko intereseovanje da ga odmah angažuje. Odbili smo, jer mislimo da je Nemanja vanserijski igrač, čije vreme tek dolazi i koji će imati još mnogo toga da pokaže - rekao je Terzić za Novosti. 

On je istakao da je Zvezda odustala od igrača Bate Borisova Mirka Ivanića.


- Razmišljali smo o Ivaniću, ali smo odustali. Crvena zvezda još nije na tom nivou da plati obeštećenje za igrača od 1.7 miliona evra. Trebaju nam dva bočna igrača, tu moramo da pojačamo konkurenciju, a taj jedan može da igra i špica, uz Pešića, pod uslovom da ode Boaći. Takođe, sa Real Sosijedadom smo stupili u pregovore jer želimo da otkupimo ugovor Dejana Babića, da bude 100 odsto naš igrač. On je 1996. godište, snažan štoper, levonog, i neko ko se uklapa u naše dugoročne planove - naveo je direktor Zvezde.

Terzić ističe da Zvezda još nije dobila nijednu konkretnu ponudu za Boaćija.

- Postoji interesovanje klubova iz Engleske, Francuske, Španije i Kine. Međutim, sva ta priča i 'gađanje' brojkama od sedam, osam, 11 miliona evra su gluposti. Nismo još ni sa kim konkretno pričali o njegovom transferu. Boaći će otići ako bude dobio konkretnu ponudu, potpisao je letos ugovor na tri godine i mi nigde ne žurimo. Nećemo ga prodavati po svaku cenu - rekao je Terzić i nastavio:

- Sa Kangom smo blizu dogovora da produži ugovor. Donald i Le Talek su već u klubu dve i po godine i verovatno je kod njih došlo i do određenog zasićenja, a već su u godinama kada treba i da zarade neki novac. Pregovaramo i sa njima o produžetku saradnje, a oni se nećkaju. Ugovor im ističe u junu, a mogu i sada da odu ukoliko nađu povoljne angažmane.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading