(VIDEO) Siti nemilosrdno gazi ka tituli, remi Čelsija, Njukastl posle preokreta do tri boda, Milivojević strelac

Autor: Ilija Vuksanović

Sport

23.12.2017

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je na programu bilo 19. kolo Premijer lige Engleske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aguero je prvi u istoriji koji je na Etihadu dao 100 golova

Everton je na svom Gudison parku dočekao Čelsi. Parkirali su autobus igrači "Karamela" pa je utakmica završena sa 0:0.

Brajton je slavio protiv Votvorda sa 1:0. Strelac je bio Gros u 64. minutu.

Mančester siti je na Etihadu demolirao Bornmut sa 4:0. Strelci su bili Aguero u 27. i 79. minutu, Sterling 53. mintuu i Danilo u 85. minutu. 

Aguero je protiv Bornmauta na svom terenu doveo Siti u vođstvo. To je njegov 100 gol na Etihadu i tim je postao prvi igrač u istoriji Građana koji je stigao do te brojke.

Sautempton je remizirao sa Hadersfildom 1:1. Strelci su bili Ostin za domaćina i Depoitre za goste. Tadić je igrao do 72. minuta kada ga je zamenio Bufal.

Stouk je savladao WBA sa 3:1 i tako goste gurnuo još dublje u ponor.  Strelci za domaćina bili su Alan, Čupo Moting i Sobi, a za goste strelac je bio Samuel Rondon.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka je ponovo bio strelac za Kristal Palas

Svonsi je podelio bodove sa Kristal Palasom 1:1. Naš reprezentativac Luka Milivojević doveo je goste u vođstvo iz penala, ali je Ajev izjednačio rezultat i tako isčupao bod za fenjeraša Premijer lige.

Vest Hem je vodio protiv Njukasla ali je na kraju izgubio 2:3.  Arnautović je doveo "čekićare" u vođstvo, Saivet je izjednačio, a onda je u drugom poluvremenu golovima Diamea i Atsua Njukasl totalno preokrenuo rezultat. Endrju Ajev je promašio penal između dva gola gostiju, a kasnije je isti igrač samo ublažio poraz Vest Hema.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading