POTVRĐENO, MILUNOVIĆ I IVANIĆ NE BI U SRBIJU ODNOSNO ZVEZDU

Autor:

Sport

23.12.2017

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moraće Crvena zvezda da potraži nove mete za zimski prelazni rok, jer Mirko Ivanić i Nemanja Milunović ne bi da se vraćaju u Srbiji, potvrdio je beloruskim medijima jedan od njihovih menadžera

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mirko Ivanić

Kao što je uostalom Informer objavio u petak, Mirko Ivanić želi da karijeru nastavi negde u inostranstvu, a isti stav ima i njegov saigrač u BATE Borisovu Nemanja Milunović.

- Postoji interesovanje Crvene zvezde za ove igrače, ali rano je da pričamo o potencijalnom transferu. Iskreno, mislim da Mirko i Nemanja ne žele da se vrate u Srbiju. Oni bi se okušaju u nekoj jačoj evropskoj ligi - poručio je menadžer Saša Đorđević za beloruske medije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Milunović

Agent Đorđević, koji je rekao da je on doveo i Milunovića i Ivanića u BATE Borisov, otkrio je da njegovi puleni imaju ponude sa svih strana sveta.

- Oni imaju ponude iz Belgije, Holandije, Nemačke, pa čak i Kine. Prelazni rok još nije počeo. Međutim, i ako ostanu u BATE-u to neće biti problem. Imaće veliki motiv u kvalifikacijama za Ligu šampiona - poručio je Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading