BUDUĆNOST NAŠLA TRENERA: Čika Crni stiže u Podgoricu?

Autor: vijesti.me/Republika

Sport

23.12.2017

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Partizana Vladimir Vermezović najveći je kandidat da preuzme Budućnost, prenose mediji u Podgorici.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vermezović uskoro stiže u Podgoricu

On će tokom vikenda doputovati u Podgoricu na završnu rundu pregovora sa čelnicima Budućnosti. Podgoričke "Vijesti" navode da je dogovor dve strane na pragu finalizacije, a ostalo su samo neke formalnosti. Vermezović će u Budućnost da dovede i Darka Belojevića, koji će biti trener golmana.

Vermezović (54) je u karijeri igrao za Partizan, Sporting, Salamanku, Panionios i Hanover. On je trenirao Partizan u dva navrata, Spartak Trnavu, kao i južnoafričke klubove Kajzes Čifs i Orlando Pajrats.

On je najveće trenerske uspehe imao sa Partizanom. U prvom mandatu, u sezoni 2004/2005, uveo je "crno-bele" u osminu finala Lige UEFA.

Vermezović je često ulazio u sukob sa navijačima, kao i sa novinarima. On je ostao upamćen i po tome što je sam sebi, tokom jedne od rasprava sa predstavnicima medija, dao nadimak Čika Crni, naglasivši tada da tako mogu da ga zovu samo neprijatelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading