Ivanić daleko od Zvezde!

Autor:

Sport

22.12.2017

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najvećih želja Crvene zvezde ostaće neostvarena! Sjajni vezista BATE Borisova Mirko Ivanić neće obući crveno-beli dres, iako se dugo spekulisalo da bi reprezentativac Crne Gore mogao u januaru da se preseli u Ljutice Bogdana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ivanić ne želi da se vrati u srpski fudbal

Jedan od bliskih prijatelja Ivanića, koji nije želeo da bude imenovan, rekao je da će Mirko verovatno karijere nastaviti negde u inostranstvu i da nema nameru da se vraća u srpski fudbal.

- Male su šanse da se Zvezdi ostvari želja sa Ivanićem. On nema želju da se ovako rano vrati u srpski fudbal, a ima brojne ponude sa svih strana Evrope, pa iako bude odlazio iz BATE Borisova ove zime, najmanji su izgledi da mu novo odredište bude Beograd - rekao je izvor Informera blizak mladom fudbaleru.

U Zvezdi su svesni da su šanse da Ivanić pojača tim Vladana Milojevića minimalne i da je realnija opcija u ovom trenutku Filip Đuričić. Fudbaler Sampdorije uglavnom greje klupu velikana iz Đenove ove sezone, pa se čini da mu Italijani neće praviti problem ukoliko reši da promeni sredinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading