RIKELME VERUJE U ZEMLJAKE: Argentina osvaja Mundijal ako Mesi bude na nivou

Autor: Tanjug

Sport

19.12.2017

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi, ukoliko bude na svom najvišem nivou, vodiće selekciju Argentine do dugo čekane svetske titule, smatra nekadašnji istaknuti reprezentativac Huan Ramon Rikelme.

Mesi će predvoditi Argentinu na SP!

Rikelme, bivši vezista Boke Juniors, Viljareala i Barselone, veruje da je došlo vreme da na Mundijalu u Rusiji "gaučosi" osvoje trofej koji čekaju od 1986. godine.

- Svi se nadamo da će biti uspešan Mundijal za Argentinu, da će igrači opravdati očekivanja, Mesi iznad svih. Argentina ima velike šanse da osvoji titulu, ako je Mesi u svom ritmu ništa nije komplikovano. Puno toga od njega zavisi - rekao je Rikelme za argentinski "El Trece".

Argentina nije blistala u južnoameričkim kvalifikacijama, tek je u poslednjem kolu zahvaljujući het-triku Mesija u Ekvadoru izborila mesto na Svetskom prvenstvu, ali ekipa u kojoj su još Mauro Ikardi, Serhio Aguero, Paulo Dibala i ostali mora da ima najviše domete.


Za Rikelmea najbolji igrač sveta je Lionel Mesi, a niz pohvala izneo je i za trenutnog vlasnika Zlatne lopte Kristijana Ronalda.

- Argentinci moraju da budu srećni što imaju Mesija. Ronaldo vuče Mesija i obrnuto, odlični su obojica. Ipak, mislim da je Leo najbolji, neverovatan je - zaključio je Rikelme.

Argentina će na SP u Rusiji igrati u grupi sa Hrvatskom, Islandom i Nigerijom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading