Trener Mačve "žali" Zvezdu: NEMAJU SREĆE, PRVO SU IZVUKLI CSKA, PA ONDA I NAS!

Autor: Sportski žurnal

Sport

18.12.2017

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke šabačke Mačve Dragan Aničić dao je zanimljivu izjavu za "Sportski žurnal" u vezi sa duelom 1/4-finala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

RepublikaFoto: youtube.com/FK Mačva Šabac
Aničić: Zvezda nije imala sreće na žrebu

On je na veoma šaljiv način prokomentarisao činjenicu da će njegov tim u domaćem takmičenju ukrstiti koplja sa crveno-belima.

- Zvezda, kao i u Ligi Evrope, nije imala sreće prilikom žreba, jer su se u četvrtfinalu nameračili na najtežeg rivala. Šalu na stranu. Mačva je mali klub, neukusno je da pretimo takvom velikanu, ali niko ne može da nam zabrani da se borimo i nadamo - reako je Aničić i nastavio:

- Biće to novi i to dvostruki praznik fudbala u Šapcu. Ne pada nam na pamet da istaknemo belu zastavu. Utakmica protiv Partizana u Šapcu je potvrdila da možemo da pariramo i najmoćnijima.

Ovaj duel biće odigran sredinom, ili krajem marta meseca 2018. godine, a sve zavisi koliko daleko će tim Vladana Milojevića dogurati u Ligi Evrope na proleće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading