Luiz se seli u Italiju?

Autor:

Sport

17.12.2017

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilskog internacionalca Davida Luzia već neko vreme nema u postavi Čelsija, razlog su nesuglasice sa Antonijom Konteo, a zbog svega bi bivši igrač Benfike i PSŽ mogao već u januaru da promeni sredinu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
David Luiz

Spekulisalo se da bi Brazilca u svojim redovima rado video čak i madridski Real, a prema poslednjim informacijama, ukoliko Luiz odluči da promeni sredinu u januaru, glavni favorit za njegov potpis biće torinski Juventus.

Aktuelni prvak Italije traži kvalitetnog štopera, nisu zadovoljni Benediktom Hevedesom koji je letos doveden iz Šalkea na pozajmicu, pa će tokom zime pokušati da privole Davida Luzia da im se pridruži.

Veruje se da bi Čelsi pristao da ga proda za 28 miliona evra, a u trku bi mogao da se uključi i Mančester Junajted, kako je Murinjo na nekoliko meseci ostao bez Erika Bajia.

Plan "Stare dame" je da Hevedesa vrate u Šalke već u januaru, Nemac je upisao svega jedan nastup od dolaska u klub, a trenutno je i van stroja zbog povrede. Tako bi uštedeli 13 miliona evra, koje su planirali da daju Šalkeu za njegove usluge, pa bi odmah taj novac uključili u transfer Luiza iz Čelsija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading