Perez režira trampu: Bejl + 120 miliona = Azar

Autor:

Sport

17.12.2017

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edenu Azaru će u junu ostati dve godine ugovora sa Čelsijem i on i dalje odbija pregovore što jasno ukazuje da su mu namere da pokuša da promeni klub, možda na leto, ili godinu dana pre isteka obaveze. To Čelsi čini nervoznim, ali Belgijanac hoće u Madrid, on je opsesija i Zidana i Florentina Pereza.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar

Sledi renoviranje ekipe Reala, jedna od meta je Nejmar, o čemu se piše već neko vreme, ali čini se da PSŽ neće dopustiti da Brazilac ode posle jedne sezone.

Sa druge strane, Perez je spreman da ponudi oko 120 miliona evra plus Gareta Bejla Čelsiju za Edena Azara.

Britanac će napustiti Madrid u junu, žele ga Junajted, i nekadašnji klub Totenhem, ali "Pevci" teško mogu da plate sumu koju traži Real, oko 90 miliona.


Čelsi je ranije bio zainteresovan za Bejla, ali svakako ne po cenu da se odrekne Azara. Ipak, ne smeju ni da dozvole da uđe u poslednju godinu ugovora za 18 meseci, jer tada više ništa neće biti u njihovim rukama.

Real sa druge strane veruje da je Azar bolje rešenje od Dibale za koga su takođe zainteresovani. Perez želi da dovede jednu veliku zvezdu za budućnost, ili možda čak dva velika imena, da se oslobodi Bejla, a sve su češće priče da će i Luka Modrić napustiti klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading