POZNATI DETALJI: Terzić otišao po Bena

Autor: I. V.

Sport

16.12.2017

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ričmond Boaći sigurno napušta redove Crvene zvezde, a kao njegova alternativa pojavio se napadač Olimpijakosa Ben.

RepublikaFoto: twitter.com
Ben bi vrlo lako mogao da završi na Marakani

Zvezda Benu nudi nešto bolje uslove od onih koje ima u Olimpijakosu, prenose grčki mediji. Govori se o sumi 1.000.000 evra za trogodišnji ugovor, sa dostižnim bonusima koji bi gorostasnom napadaču doneli još 700.000 evra.

Međutim, Olimpijakos još nije odustao od svog napadača pa mu je ponudio opciju da produži ugovor ili će biti prodat na zimu. Detalji ponuđenog produženja saradnje nisu poznati. Benu ugovor ističe na kraju ove sezone pa tim iz Pireja neće moći da traži veliko obeštećenje. 

Pored Olimpijakosa i Zvezde navodi se još jedan klub kao potencijalna nova destinacija. Taj klub je poljski prvoligaš Leh iz Poznanja. I on nudi više nego što Ben trenutno zarađuje.

Srpska javnost tamnoputog centarfora upoznala je kada je postigao dva gola i izbacio Partizan iz kvalifikacija za Ligu šampiona. To dva jedina gola ove polusezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading