Biće vruća zima na "Marakani": ZVEZDA KEŠIRA 2,5 MILIONA ZA TANDEM IZ BATE-a!

Autor:

Sport

15.12.2017

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Crvena zvezda pretrpeće velike promene u igračkom kadru ove zime, a rupe nakon verovatnih odlazaka Boaćija, pa i Kange, moraće nekako da budu zapušene. "Sportski žurnal" prenosi informaciju da su u upravi crveno-belih spremni da odreše kesu i za 2,5 miliona evra doveo tandem igrača iz beloruskog šampiona BATE-a.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milunović (ne)realna želja crveno-belih

U pitanju su ofanzivni vezista Mirko Ivanić, kao i pouzdani defanzivac Nemanja Milunović, koji su ove jeseni vodili bitke sa izabranicima Vladana Milojevića u Ligi Evrope.

Najteža meta je Ivanić kojeg je BATE Borisov doveo iz Vojvodine za 1.000.000 evra kao najskupljeg igrača u istoriji kluba. Posle dve godine u Belorusiji bo mogao natrag u Srbiju, opet u milionskom transferu. BATE bi na početku pregovora mogao da traži čak i 2.000.000 evra obeštećenja za crnogorskog reprezentativca, ali bi mogao da pristane i na 1.300.000. 

Milunovića će takođe biti teško privoleti da se vrati u Srbiju. Naš defanzivac ulazi u poslednju godinu ugovora, to je jedna olakšavajuća okolnost u celoj priči, ali se nezvanično može čuti da Nemanja Milunović ima već sada nekoliko primamljivijih ponuda nego što je dolazaku našu zemlju.

Milunović je u BATE Borisov prešao iz lučanske Mladosti, a sjajnim igrama u kontinuitetu uspeo je čak da se nađe na spisku Slavoljuba Muslina tokom poslednjem kvalifikacionog ciklusa za Mundijal. Njega u Zvezdi video kao zamenu za Damijana Le Taleka, koji će na leto napustiti tim iz Ljutice Bogdana, pošto ugovor sa njim neće biti produžen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading