Srpski REPREZENTATIVAC se vraća u Humsku DA ZAVRŠI KARIJERU!

Autor:

Sport

15.12.2017

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizanova odbrana bila je vrlo propusna ove jeseni, nekoliko puta je to otvoreno pominjao i trener Miroslav Đukić, a "Večernje novosti" su u aktuelnom broju prenele informaciju da bi crno-beli ove zime mogli da pojačaju zadnju liniju tima bivšim igračem kluba i aktuelnim reprezentativcem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rukavina bi mogao da se pred kraj karijere vrati u Partizan

Đukić je u srcu odbrane držao Nemanju R. Miletića u paru sa Mitrovićem, ili Ostojićem, koji su relativno solidno odrađivali svoje zadatke u defanzivi, ali je zato po bokovima gde se nalazi drugi Miletić i kapiten Vulićević bilo dosta bušno.

Štoperski tandem često je ostajao na vetrometini nakon propusta bekova, a ni nekadašnji mladi reprezentativac Nemanja Antonov, koji je letos stigao iz Grashopersa, nije se pokazao ništa korisnijim kako u defanzivi, tako i u ofanzivi.

Tu bi svakako trebalo očekivati neko zimsko pojačanje, a ono što se za sada najavljuje deluje primamljivo za navijače Partizana.

Naime, ''Novosti'' su prenele da bi crno-beli mogli da angažuju reprezentativca Antonija Rukavinuiz Viljareala koji se tokom jeseni selio iz startne postave na klupu, i obrnuto.

Sportski direktor kluba Ivica Iliev nije ni potvrdio, ali ni demantovao ove navode beogradskog lista, što svakako znači da u celoj priči itekako ima dima.

Ukoliko bi Rukavina zaista prihvatio poziv da se vrati u crno-beli dres, to bi verovatno značilo i da bi završio karijeru u Humskoj, pošto sada ima 34 godine i u Viljarealu čas igra, čas bude na klupi.

Kada su štoperi u pitanju, tu Partizan na prvi pogled ima veliki izbor, tu su Mitrović, Miletć i Ostojić, a svoju priliku vrebaju i omladinci Strahinja Bošnjak i Svetozar Marković. Nije, međutim, isključeno ni da neki novi štoper stigne u tim Miroslava Đukića ove zime kako bi dodatno zategao olabavljenu poslednju liniju tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading