SUMA: Sjajan meč, uvek želim da izvedem penal

Autor:

Sport

13.12.2017

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sejduba Suma, strelac jedinog gola za Partizan u 156. ’večitom derbiju’, srećan je što je nakon 22 godine upravo on bio izvođač najstrože kazne.

RepublikaFoto: Starsport
Siguran sa bele tačke: Suma

Partizan i Crvena zvezda odigrali su nerešeno 1:1, a Suma je u 62. minutu pogodio sa bele tačke, što je prvi jedanaesterac koji su ’crno-beli’ dobili u derbijima još od 1995. godine.

- Sjajna je vest za mene da čujem ovakvu priču. Ne znam mnogo o tome, jedino što znam jeste da je duel Partizana i Crvene zvezde jedan od najvećih na svetu. Bilo je veoma važno postići gol u ovakvom meču - rekao je Suma. 

Njemu su prišli neki protivnički igrači pre šuta, ali je on nekako uspeo da savlada Milana Borjana. 


- Mislim da mi je rekao da je ovo najvažniji penal koji šutiram i da vodim računa da pogodim. Kada šutiram jedanaesterce nikada se ne uplašim. Napravim odlučan korak i penal je za mene kao zlato. 
RepublikaFoto: Starsport
Saša Ilić ulazi umesto Sume

Na prethodnom meču u Kruševcu se svađao sa Ožegovićem, ali je bio svestan da je deo krivice njegov. 

- Uvek želim da šutiram, ali u poslednjoj utakmici nije trebalo da ja budem izvođač. Kada sam video da napadač nije krenuo ka lopti, ja sam je uzeo da pokušam da završim. 

Na kraju je prokomentarisao i derbi u Humskoj. 


- Bio je sjajan meč, derbi je uvek derbi. Oba tima su htela da pobede i uvek je najvažnije slaviti u derbiju -  zaključio je Suma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading