Dibala izgubio želju za fudbalom

Autor:

Sport

12.12.2017

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Palerma Mauricio Zamparini tvrdi da napadač Juventusa Paulo Dibala "još uvek ne zna da prava sreća nije u parama", te da je izgubio volju za fudbalom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Paolo Dibala u duelu protiv Bajerna

Podsetimo, 24-godišnji Argentinac je postigao 10 golova u uvodnih šest utakmica u sezoni, da bi kasnije na narednih deset mečava pogodio samo dva puta, pride nijednom u grupnoj fazi Lige šampiona.

- Dibala prolazi kroz težak period u životu i karijeri, ali mislim ne treba brinuti za njega - istakao je Zamparini u intervjuu za Korijere delo Sport.

Poznati biznismen smatra se njegovim "fudbalskim ocem" pošto ga je svojevremeno doveo u Evropu iz Argentine.

- To je nešto kroz šta prolazi svaki fudbaler, posebno neko ko je od umesto 400.000 evra odjednom počeo da zarađuje 10.000.000 godišnje. Nije smešno. Dibala još ne zna da nije sve u parama, ali pametan je momak i ima vremena da shvati. Nemam savet za Marotu i Alegrija, oni rade dobro. Treba samo da ga sačekaju i puste ga da mu se volja za fudbalom vrati. To ume da bude teško... Imao sam igrače poput Iličića koji samo s mnogo entuzijazma mogu da dosegnu svoj maksimum - poručio je Zamparini. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading